Ett gott hårt tunnbröd som är gott som lite tilltugg innan maten eller som snacks. Årstiden hör också till och jag vill kunna fotografera maträtterna i dagsljus och då är vintertiden inte en bra årstid, men även här finns det bilder i min bildbank på lager för att publiceras
Man kan till exempel experimentera med alla mjölsorter man har hemma i skafferiet och göra ett tunnbröd som inte bara är gott, men också är nyttigt, glutenfritt, laktosfritt och veganskt
De blev väldigt goda, och några av dem förvandlades till en lättlagad och lite lättare lunch till maken och mig i form av mumsiga quesadillas med ost och lufttorkad skinka
Tunnbröd med rökt kött och pepparrot1 mjukt tunnbröd [ca 30 cm] smör, att bre på brödet 150-200 g rökt hästkött (hamburgerkött) 1 dl crème fraîche 3 msk färsk pepparrot, finriven lite hackad persilja och gräslök salt peppar
Förra året hängde jag med någon historiskt klädd dam på Skansen som bakade hårda tunnbröd. Bröd ska vara antingen supermjukt och färskt eller jättehårt enligt min mening
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.