Smaka av med salt och peppar. Potatissallad. Borsta och skrapa potatisen väl. Romsås. Dela potatisen i mindre bitar och slunga den varm i smör tillsammans med sockerärter och sparris
Blanda potatis, räkor, sparris, rädisor och den rivna osten försiktigt med spenaten. Nu när det börjar bli varmt ute vill man oftast äta något lätt och enkelt
Blanda samman crème fraiche, pesto och smaka av med salt och peppar. Koka den rena men oskalade färskpotatisen mjuk, häll av vattnet och låt dem ånga av i kastrullen under hushållspapper
Potatissalladen är en gammal favorit som jag brukar bli bjuden på i Rossön – godast är den alltså med äkta rossöpotatis, men det går bra med vilken potatis som helst
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Smaka av med salt, peppar och eventuellt ytterligare lite olja och vinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.