Vad passar bättre än en god ochvärmande soppa dessa ruggiga novemberdagar. Den här soppan är en gammal favorit hos oss, den är så enkel att göra och smakar underbart gott
Läge för en mustigochvärmande soppa, eller vad säger ni. Även om snön smält bort igen efter den plötsligavinterkylan, och även om det vänt i almanackan är mörkret fortfarande kompakt, och kylslagna vindar snor runt knuten
Idagblir det en värmande soppa med squash och saffran. Gärna med mycket smak ochfina grönsaker. Oktober innebäriallafall för mig att soppsäsongen har kommitigång på allvar
I stället tänkte jag bjuda på en god, värmandeochmustig soppa. Idag är det Kanelbullens alldeles egna dag gott folk, ochgivetvis ska även jag mumsa imig en bulle dagen till ära
Ställ ini ugnen och sätt på grillelementet på högsta värme. salt och peppar. Inte så mycket för att det är få kalorieri rätterna, utan främst för att boken verkligeninnehållerriktigt många goda recept
Jag gjorde också iordning en stor sats med den dundermonstergoda Rostade Tomat- ochPaprikasåsenoch frös in så att det bara är att ta fram och använda till typ pasta
Det här är en ganska “soppig” bön och fläsk-gryta med typiska maya-smaker från Mayan Cuisine. Som bönor brukar man oftast använda små vita bönor men jag använde svarta
Då morgnarna och kvällarna börjar bli kallare nu så passar det fint med den här värmande drycken. Låt gärna drycken sjuda på svag värme i kastrullen i några minuter, sila sedan av och söta med Honung, Kokossocker eller Agave efter smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.