Lök. Skiva löken i tunna skivor. Koka upp ättika, socker och vatten med senapsfröna. Lägg ner hälften av löken i lagen och låt den ligga och dra så länge som möjligt
Hej hej. Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Jag provade massa olika versioner, experimenterade med olika mängder av olika ingredienser
Gör så här. Botten. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg en efter en, rör ihop mellan varje ägg. Blanda mjöl med bakpulver och tillsätt den till föregående
Hamburgerbröd, ska inte bara vara lätta och luftiga, de ska även ha en mjuk skorpa och ett finporigt inkråm, nästan lite som en tvättsvamp så att det kan suga åt sig bra av hamburgarens köttsafter utan att lösas upp
Mins syster lagade igen, se här, VÄRLDENSbästa chokomäräng. Jag har verkligen börjat tycka om maräng. Nu talar jag om hemgjord maräng, inte de hårda sakerna de säljer i butiken, dom e yök
Här kommer en beskrivning på hur man lagar ris så som i Mellanöstern. Det kan tyckas vara lite omständigt de första gångerna, men efter hand lär man sig och det är verkligen värt det lilla extra jobbet
I helgen gjorde jag världensbästa gulasch i Crock Pot som blev en stor succé. Bara ner med allt, låt gå och några timmar senare är det bara att sätta sig vid bordet och njuta av världens godaste mat, ofta även mer näringstät än tillagning i ugn eller spis
En bit ryggbiff är gott, men tillsammans med en bra rödvinssås blir det riktigt riktigt gott. När vi bjöd hem några vänner härom helgen, stod det kött på menyn, för att det var vad våra gäster gillar mest av allt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.