Världens godaste Tacopaj
lisao-2
lisao-2

Världens godaste Tacopaj

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg (Förgrädda Ej!)
  • 8 dl vetemjöl (8dl mjölmix för glutenfri alt.)
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 100 g margarin
  • 3 dl mjölk
  • Fyllning
  • 1,000 g nötfärs
  • 2 st gullök
  • 2 tacomix
  • 4 st Vitlöksklyftor
  • 2 dl Vatten
  • 8 st Tomater
  • 4 dl Créme fraiche 15%
  • 8 msk Lättmajonäs
  • 4 dl Riven ost
  • 20 st Feferoni

Beskrivning

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda ihop mjukt margarin med torra ingredienser.
    Häll i mjölk och rör ihop.
    3. Tryck ut degen i en form med lite högre kanter.
    4. Skala och hacka löken.
    5. Stek vitlök, lök och köttfärs.
    6. Tillsätt tacokrydda och vatten.
    7. Låt puttra tills vattnet nästan är borta.
    8. Häll köttfärsen i pajskalet.
    9. Hacka Feferoni och placera ovan på köttfärsen
    10. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och riven ost.
    Bred ut smeten över pajen.
    11. Dela plommontomater att garnera med.
    12. Grädda i ugnen i 30 minuter eller tills ytan fått fin färg.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.