Det är dessutom fullproppat med socker, smör och vetemjöl. det är ju trots allt banan i, då måste det vara nyttigt), det gjorde i alla fall de flesta som jag gick i skolan med, om de inte åt muffins eller bagels
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Serveras med vaniljsås, grädde eller glass. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg
Jag har exprimenterat lite med det som ska mumsas på till firarbubblet, och här är nu resultatet. Får du inte tag på ekologisk apelsin kan du ersätta skalraspet med lite mald ekologisk pomerans
En underbar smakkombination där inga smaker tar över, de syrliga lingonen balanseras upp av den söta kolasåsen, den kryddiga kanelen mjuknar tillsammans med vaniljen och krispigheten från marängerna bryter av den lena glassen
Underbart god kolasåsmed salt och valnötter. Smält smör och socker försiktigt i en kastrull. Hittade recept på en kolasås i ett nummer av Buffé som såg så god ut
Jag tänkte att jag även skulle ha riven lime i min kola med jag kom på – preciiiis när jag började hälla upp smeten i formen – att jag glömde ha i det gröna skalet så det får bli en annan gång
Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke. Serveras med vaniljsås, grädde eller glass. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.