Åh, vad skönt det har varit med ledighet. Så otroligt välbehövt. Jag och min man har varit hos min familj i Norrland i en vecka, men är åter på hemmaplan
Det är min Annie det. I morse propsade hon på att få göra frukosten, 'Du gör ju alltid så många frukostar till mig och Magda Mamma så idag ska jag göra till dig'
Sätt på ugnen på 175 grader. Vispa ihop ägg och socker poröst. Blanda mjöl, bakpulver, kanel, pepparkakskrydda och salt i en skål och blanda med ägg och socker blandningen
Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt. I Nummer 13 av Damernas Värld bakade jag ett jobb med lager på lager desserter
Tallrikarna är från Perfect Home o såskopparna från Chili. Kortvecka o redan fredag. För er som ännu inte bestämt fredagsmiddagen ikväll ska ni få ett smarrigt tips av mig
Ett enkelt fluffigt bröd, någonstans mellan det där goda turkiska, vad det nu heter, och en fralla. Det turkiska går numera går att köpa i var och en orientbutik här, men jag blev förälskad redan på 1980 talet i Berlin, där det såldes i turkiska bagerier
Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN. VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne
Hej på er,. Redan tisdag kväll, dagarna går ju så himla fort. Skoj, snart helg igen. ). Helgerna här hemma, eller söndagen iaf, starta ofta med nybakat bröd till frukost och jag tänkte publicera ett nytt recept på snabb-bakade frallor
Världens godaste saffransbullar. Jag har sett ett recept på saffransbullar med vaniljkräm eller smörkräm men eftersom jag tycker att vaniljkräm kändes omständigt och inte är så förtjust i smörkräm fick jag inspirationen till de här bullarna med samma fyllning som i philadelphiabullarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.