12.30 och
det är tisdag och jag väntar fortfarande på leveransen. De brukar alltid komma på förmiddagarna, så det blri kanske inte idag heller. Kanske de har besvär i snövädret…..
I skolan håller vi på att laborera fram den mest perfekta Crème caramellen. Vi testar massor av recept, laborerar med tider, konsistenser, färger, former och smak
Många har testat Jamie Olivers lasagne med crème fraiche i stället för bechamelsås och lovorden har haglat så tätt och övertygande att jag inte kunde låta bli att prova själv
Nu är det dax igen min vän, vi höjer stämningen och sjung, nu är det snaaart jul igen. Ja det stämmer faktiskt, tro det eller ej men nu är det faktiskt dags för julbord och visst är det de första som är godast
I lördags förvarnade vi er om att det skulle komma ett recept inom kort på den godaste lasagnen vi någonsin ätit, den vi kockade till undertiden vi uppfann goda drinkar, och nu är stunden inne
På trettondagsafton bjöd vi på denna läckra soppa som förrätt. Att ugnsrosta grönsaker och rotfrukter ger en fin smak, och bidrar i synnerhet till att just denna soppa blev så lyckad
Bullar till fikat är en riktig klassiker. De kan varieras på många olika sätt både när det gäller smak och utseende, allt från släta bullar till snurror, knutar mm
Snart är det fredag igen. Har ni börjat ladda upp inför helgen. Har ni nå roliga planer framför er. Jag tänkte komma med två goda tips att börja helgen med
I kväll har vi firat fredag med husets flädervin. När busken blommade som vackrast i juli och saften var buteljerad, passade jag på att skörda några klasar av de vita doftande små molnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.