Så här års, när ekonomin brukar vara skral, gäller det att tänka till om man bjuder på kalas. Grytor är riktig ekonomimatochdessutom så goda i vinterkylan
I lördags var det fest för J som fyller femtio år i dag. Nu hade ju J ett finger med i spelet då det gällde vad vi skulle äta, även om jag styrde upp det hela (vilket var hans önskemål) då det gällde maten
Platsen var mina grannars jättestora växthus. Alla hade med sig kräftorochnågot annat gott. De kan göras som små portionspajer i småformar eller som större pajer
I lördags var det ju som bekant festligheter med mexicanskt tema och igår, som vissa av er redan har koll på, så fuskade vi lite och firade vår bröllopsdag en dag i förskott
Jordärtskocka med hummer, majrovaoch picklad vintersallad. Jordärtskockspuré. Mixa skockorna till en slät puré, mixa ned creme fraichen mot slutet och smaka av med salt och champagnevinäger
Marinerad rostbiff med balsamico, honungoch kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honungoch kapris och till det en rotfruktsgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.