Välmarinerade soyafiléer med hasselbackspotatis, ugnsbakade rotsaker och sås på rostad paprika
Emmas vegoblogg
Emmas vegoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dressing
  • 2-4 soyafiléer per person (beroende på storlek)
  • 0.5 dl rapsolja
  • 0.5 dl seasoning sauce eller soya
  • 0.5 dl ketchup
  • vitlökspulver (0.5 tsk)
  • grillkrydda (1 tsk)
  • cayennepeppar (2 tsk)
  • potatis
  • 3 potatisar per person
  • mjölkfritt margarin
  • ströbröd
  • salt och peppar
  • 4-6 portioner
  • 1 kg rotfrukter
  • 2 st röda lökar
  • 2-4 vitlöksklyftor
  • 2 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 1 msk ingefära
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 kruka bladpersilja
  • 1 msk agave sirap
  • 1 dl raps- eller olivolja
  • 4 portioner
  • 2 röda paprikor
  • ½ röd eller gul lök
  • 2-3 vitlöksklyftor
  • 2 dl vegansk matlagningsgrädde
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.