Man kan försöka intala sig att fryst lax är lika bra som färsk, men det är såklart bullshit. Tillagar man hel laxsida i ugn så blir det något helt annat, läckrare och snyggare
Under tiden som maten lagar sej själv kan du dona med något annat som behöver göras, tvätta, städa eller koppla av med en bra bok och några chokladpraliner
Blanda samman marinaden och häll över kycklingen. Ringla över citronolja och riv över citronskal. I veckan som var fick min lergyta komma fram ur gömmorna
Lägg kycklingen på rotfrukterna, riv över citronskal, krydda med rosmarin, salt och peppar. Annars har det mest stormat hela långa dagen, regn och sol om vartannat, men så har det nog sett på de flesta håll i landet, eller
Häll över buljong och balsamvinäger. Lägg på den hela kycklingen. Jag har också läst att man inte ska ha torkade örter med hela tiden, men det fungerade utmärkt
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.