Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Grovhacka lök, vitlök, selleri och chilifrukt (behåll kärnorna om du vill ha en extra stark gryta) och fräs tillsammans med köttbitarna i olja i en tjockbottnad gryta
Julmaten är uppäten och vi har fått nog, idag blir det en klassiker i Crock-Pot - nämligen köttfärssåsmed en massa gott som behövde räddas ur kylskåpet
Ungerskt bondbröd är ett supergott bröd med en härligt seg yta och ett mjukt innanmäte. Häll av den och pressa den med en potatispress eller mosa den med en potatisstöt alternativt en gaffel
Tryck till vitlöksklyftorna med knivbladets sida och finhacka. Låt fräsa med de andra. med någon minut. I med tomatkross, oregano, timjan, lagerblad i pannan
Smaka av grytan med salt och peppar. Späd med buljongen och rör om så att allt blandas, häll över allt i grytan med köttet och låt sjuda sakta under lock ca 30-40 minuter eller tills köttet börjar bli mört. 6-8 medelstora potatisar av mjölig sort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.