Inlägget Mandelmjöl – hurdu ersätter det i bakning dök först upp på Clean Eating by Annika. Men som du förstår är det ett problem att så många recept baseras till stor del på just mandelmjöl
Visste dudet. Det enda som egentligen krävs är chiafrön och någon typ av mjölk. Välj därför en typ av mjölk som du gillar som den är eller se till att du smaksätter ordentligt
använd helst Opastöriserad mjölk om du får tag på det. Det är inte så svårt som man kan tro, ost har man gjort i alla tider det är först nu vi har glömt bort detta hantverk
Du kan verkligen tillaga allt i en sådan ugn. För en som mest gjort filmjölksbröd och köper sin pizza var det här så himlans roligt, matnyttigt och givande
Som du kan se på bilden nedan är den inte riktigt höjd och den höll heller inte vid detta stadie… Det är ju tyvärr så med bakning och temperatur, att det är alltid lite olika
Det kan vara frestande att vrida upp temperaturen på ugnen eller spisen för att spara tid, men för att vara säker på att skinkan inte ska bli torr så ska du låta bli
Om du någon gång glömmer att skaka om yoghurtförpackningen innan du häller upp yoghurten har du säkert märkt att det först rinner ut en klar vätska, det är vassle
Har du provat det på flera olika sätt. det här med chia. Vad tipsar du om. Först och främst måste du ju ha en påse frön, sedan kommer det nästviktigaste
Nedan visar jag hur jag gör, denna gång är det en fyrkantig tårta, men metoden är exakt den samma med en rund tårta, bara lite enklare då du slipper hörnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.