Hej på er. Idag är det måndag och då tänkte jag att ni skulle få ett pajrecept, kanske något att svänga ihop till helgfikat eller som en mysig fika i veckan
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Höstens godaste efterrätt åt vi förra helgen när vi hade gäster. Maken tyckte att den var godast av alla tre rätter (och då är inte han nån ”efterrättsmänniska”), till och med godare än oxfilén som vi åt som huvudrätt
God med en kula vaniljglass eller en klick grädde. Hej på er,. Redan torsdag, tiden flyger fram. Helgen närmar sig och jag tänkte därför att ni skulle få ett litet desserttips inför denna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.