Ja men säger ni numera jobbar ju kvinnorna oftast, det gjorde faktiskt min mamma med. Svampen steker ni sen i smör och gör en goe svampstuvning på grädde, inget snålande här alltså
Späd med vatten, buljong-tärning, soja och den rivna ingefäran. Smaka av med salt och peppar. Blanda slutligen i matlagningsgrädde och red grytan med Idealmjöl eller Maizena till önskad konsistens
Vispa ihop ingredienserna till omeletten i en passande bunke krydda med salt pch vitpeppar. Sån här liknande brukar jag ofta även göra som en liten rätt vid julbordet, fast då bara botten och sen champinjonstuvning eller byta ut till brysselkål
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
Jag har ledigt denna veckan och då passar det bra att göra en god omelett medräkstuvning. Att göra en riktig god ungsomelett kräver att man måste koka vetemjölet med mjölken, annars sjunker mjölet ner till botten i omeletten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.