Sätt ugnen på 200 grader och lägg kycklingfiléerna i en ugnsform. 1 kg kycklingfilé. Kyckling i gorgonzolasås1 kg kycklingfilé 5 dl grädde 5 dl crème fraiche 2 rågade tsk sambal oelek 1 bit blå gorgonzolaost 1,5 dl svampsoja
Men det bästa med sådana dagar är att man får lite gjort inne, klädkammaren är tömd på allt… nu är det bara att sätta igång måla och lägga in golv… snart är det en walk in closet
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
baconlindad kycklingfilémed ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Ha en underbar hösthelg så ses vi snart med nytt på tallriken. Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. 2 kycklingfiléer. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Linda några baconskivor runt varje kycklingfilé. Servera med sallad och potatis. Tycker man inte om sötpotatis så är denna rätt lika god med vanlig klyftpotatis
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilémed svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Behöver du hjälp med att steka kyckling så kan du se hur man gör här
En av våra middagar förra helgen var fetaostfylld kycklingfilé inlindad i bacon med balsamicosås. Det känns som om jag bara har jobbat och sovit, jag har inte ens hunnit med ett träningspass
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.