Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
smaka av med salt. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
-) Jag fick mycket beröm för soppan och själv var jag jättenöjd med den. -) Fredagskvällen blev därför en lugn och skön kväll hemma och jag lagade en god tre-rätters till mannen och mig
Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Gör den här raw cheesecaken med blåbär och choklad och hasselnötsbotten. Vill man så ersätter man jordgubbarna med mer blåbär eller andra bär så som hallon
Hacka den vita chokladen, och stöt saffranet i en mortel tillsammans med lite socker. Idag vill jag ge dig ett recept på en fantastiskt god saffransfudge med vit choklad
Detta eftersom bakplåtspapper inte "klistrar" sig fast i kanterna på samma sätt som aluminiumfolie (och bredden därmed minskar), om ni förstår vad jag menar
Börja med att skala och hacka morötter. Tillsätt salt och peppar och ställ in formen i ugnen. Lägg i en ugnssäker form tillsammans med blomkål och vitlöksklyftor, lämna gärna skalet kvar på vitlöksklyftorna
Vi bjöd på hamburgare till lunch (bilder kommer snart) och sen en Devil's food cake till kaffet och den här kakan blev riktigt god om än lite mäktig med all glasyren (skulle jag göra den igen skulle jag nog minska på glasyren)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.