Under takåsarna i Stockholm njuter vi av en god fisksoppa m.m.
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 pers)
  • . 700 g blandade fiskfiléer (tex lax,torsk eller sej)
  • 150 g skalade räkor och
  • 1 gul lök
  • 1 fänkål (ca 350 g) i strimlor
  • 1 st vitlöksklyfta (eller fler)
  • 3 msk hummerfond
  • 1 burk hela (eller krossade) tomater
  • 1-2 dl creme fraiche
  • 2 dl vitt vin
  • 5 dl vatten (ev mer)
  • 1 pkt saffran
  • salt
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.