UltraPro Grillfat Choklad- och marängtårta med vispgrädde och apelsinmarinerade jordgubbar
teamgravity
teamgravity
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 75 g mjukt smör eller margarin
  • 1½ dl mörkt farin- eller muscovadosocker
  • 1 ägg 2½ dl mjöl
  • 1 - 1½ msk kakao
  • ¼ tsk hjorthornssalt
  • ¼ tsk bikarbonat
  • 1 dl mjölk
  •  
  • Ingredienser
  • 2 äggvitor 1½ dl
  • 1½ dl florsocker
  •  
  • Ingredienser
  • 4 dl apelsinjuice
  • 2 lådor jordgubbar cirka 500 g ½ dl florsocker
  • ½ l vispgrädde
  •  
  • Tillvägagångssätt fyllning
  • · Koka juicen så den halveras i T chefseries™ Kastrull 2,4 l och låt den svalna av.
  • · Rensa jordgubbarna och ta bort den gröna stjälken med U-Series Örtkniv.
  • · Skär jordgubbarna i 2 bitar och marinera dem i juicen tillsammans med florsockret.
  • · Vispa upp vispgrädden i Speedy Chef II eller i Snabb Shaker.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.