Helstekt kycklingmedfärskaörteroch vitlök. Men om man handlar efter jobbet och det då finns bra erbjudande på färsk svensk kycklingOCH man inte tagit upp något från frysen
Om man helsteker kycklingoch fyller den medörter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Men ekologisk kyckling finns och även om det svider i plånboken när man betalar är den mycket godare än den industri-kyckling som är nästan gratis
Tillsätt tärnad paprika och strö i de färskaörterna. färsk persilja och basilika. Börja med att steka kycklingen i smör och krydda dem med oregano, svartpeppar och lite chliflakes
Till kvällens middag bestående av baconlindad kycklingoch råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- ochörteroch en ärtpesto
Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott. Tog fram kycklingdelar igår och rubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen
Stoppa in citronbitarna, persiljan och vitlöken i kycklingen. Vill man slippa omaket med att smälta smör och blanda med olivolja funkar Arlas "smör- och olivblandning"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.