Ugnsrostaderotsaker Olivolja, salt, peppar Färsk timjan Rödbetor Potatis Morot (gärna olika färger) Palsternacka Röd lök Skala och skär, blanda med olja, timjan, salt och peppar
Vänd rotsakerna på en bakplåtsklädd plåt med olivolja, salt, peppar och timjan. Skala rotsakerna. Häll sedan de rostade rotsakerna i en ugnsform tillsammans med bönorna
Koka upp tillsammans med vinäger, vatten, hackad schalottenlök, dragonstjälkar och vitpepparkorn. Vispa ihop vätskan med äggulor i en kastrull över vattenbad till det blir krämigt
Skölj och skala alla rotsaker. Lägg dem i en ugnsfastform, rör runt med rapsolja, salta och peppra. Innan servering strö fetaost och färska örter över rotsakerna
Andra möjliga yrken är forskning- och utvecklingsprojekt inom kost, sensorisk bedömning och utveckling av livsmedel, arbete i provkök eller med marknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildning och information/föreläsare
serveras med ugnbakade rotfrukter och lite krispiga grönsaker. Lägg ut skinkschnitzlarna på en skärbräda och banka ut dem med en kötthammare eller en brödkavel
Ugnsrostaderotsaker. Slå av vattnet och blanda sparrisen med potatis och morötter. Sila av grönsakerna och ställ tillbaka kastrullen med reduktionen på spisen
Ugnsrostaderotsaker. Idag skulle jag vilja tipsa om en helt enkel middag med stekt karré och ugnsrostade grönsaker - busenkelt och lika gott som det är enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.