4 2 rödlökar 2 vitlöksklyftor 2 röda paprikor 3 chorizokorvar 2 msk olja 2 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 1/2 tsk chilipulver 2 förp vita bönor i tomatsås (à 415 g) 1 dl chilisås 1 dl vatten salt svartpeppar Till servering nachochips riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I helgen åt vi stekt torskryggfilé med rödbetor, gulbetor, fänkål, rödlökoch aïoli. Fisken rimmades i salt och stektes sedan i olja och rikligt med smör
Ingredienser Rökig fiskfilé medfänkålochpaprika Ger 2 portioner Tillagningstid. 40 minuter 400 g Valfri vit fiskfilè (så som kolja, torsk, sej eller rödtungafilé) 1 st fänkål 1 st röd paprika 1 st gul paprika 2 st rödlök 70 g babyspenat Efter tycke
Häll med hjälp av en pastaslev över innehållet till en glasburk. Kärna ur och strimla paprikorna, skiva rödlökoch vitlöksklyftor tunt, kärna ur och skiva chilin tunt
Låt puttra ett tag och blanda i broccolin löken ochpaprikan. Krydda med oregano och svartpeppar. Bryn falukorv och blanda i passerade tomater och chilisås
Blanda såsen och smaka av med salt och peppar. – 0,33 finhackad röd paprika. – 0,33 finhackad rödlök. 2. Låt gärna mogna i kylen ett par timmar eller över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.