Ugnsbakad marulk med stekta grönsaker i rökig vinägrett toppad med sötpotatisaioli.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 31 augusti 2016
  • 2 portionsbitar marulk
  • 1 liter vatten
  • 1 dl fint medelhavssalt
  • 1 liten citronklyfta, saften + skalet
  • 1 tsk socker
  • 400 g sötpotatis
  • 1 dl olivolja
  • 1 tsk rödvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta 5 droppar tabasco
  • salt
  • 150 g kastanjechampinjoner
  • 250 g aubergine
  • 1 rödlök 2 små spetspaprikor
  • olivolja till stekning
  • salt, svartpeppar
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 4 msk rökt olivolja
  • salt, svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.