Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks medugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliserade endiver och bröd- och valnötskrisp
Salta potatisen och hyvla över (med hjälp av en osthyvel) tunna skivor smör. Smaka av med salt. Halvera potatisarna och skär ett rutmönster ca ½ cm ner i potatisen
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
Rör ihop samtliga ingredienser till såsen och låt stå kallt till servering. Ugnsbakad röding. Salta och peppra med citronpeppar och lägg några citronskivor ovanpå filéerna
Krydda med salt, peppar och ingefära runt om. Men en hel bit fläsk som man kör rätt länge i ugnen kan slå en fläskfile med hästlängder om jag får bestämma
Koka äggen och ta fram sillen samt gräddfilen. Saftigt ugnsbakad lax tillagad i aluminiumfolie tillsammans med potatis, kokta ägg, sill, melon och gräslökssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.