Ugnsbakad falukorv med potatismos
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10-15 minuter Häll de frysta grönsakerna i en ugnsform, salta och peppra. Skär korvringen i skivor, men inte helt igenom och lägg den ovanpå grönsakerna. Bred senap över korven, ner i snitten. Fyll snitten med rödlök, purjolök, äpple och ost. Det som blir över lägger du runt om. Blanda crème fraiche, tacosalsa och bostongurka, häll blandningen över hela anrättningen, strö på riven ost. Grädda tills korven är gyllene och grönsakerna varma, ca 20 minuter mitt i ugnen. Häll av vattnet från potatisen, mosa med potatisstöt, blanda ner mjölk. Smaka av med smör, salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.