Gör man den på rätt sätt blir chiagröten krämig och god men använder man till exempel en vattnig och tråkig mjölk kommer din chiagröt också att smaka tråkigt
Nu ska jag visa hur du enkelt gör din egen vassle. När man tillverkar yoghurt, kefir, ost eller någon annan fermenterad mjölkprodukt bildas en restprodukt som är flytande vassle
Nedan visar jag hur jag gör, denna gång är det en fyrkantig tårta, men metoden är exakt den samma med en rund tårta, bara lite enklare då du slipper hörnen
Och i dag ska vi göra Beef Jerky till helgen. Och i dag ska vi göra Beef Jerky till helgen. Vi torkade kött i går , Beef jerky ni vet "cowboy mat" ett gammalt sätt att konservera kött
En vanlig pannkakssmet gör du så här. Av samma recept kan du också göra ugnspannkaka (också jättegott. Rör ihop 2½ – 3 dl vetemjöl med ½ tsk salt och (eventuellt ett kryddmått bakpulver för aningens ”fluffigare” konsistens. Vispa i 6 dl mjölk – gör det lite i sänder och vispa smeten slät emellan. Smält så 2-3 msk smör och häll i det mesta av det smälta fettet i smeten – då behöver du bara använda ytterst lite smör medan du gräddar
 Hurgör du. Nu är dom här. Skogen guld, de allra finaste små knubbiga kantarellerna. Doften av skog och mossa får fräsa i stekpannan tills svampen â€vattnat†ur sig något
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.