Västerbottenpaj är ju en klassiker, men vid ett "knytis" för ett tag sedan minimerade jag antalet "ostpajer" på bordet genom att istället ta med en tomatpaj och en potatispaj
Det blev två varianter, drygt tjugo av varje. Eftersom det är viktigt att det inte bara är sötsaker som hamnar i magen gjorde jag ett gäng minipajer att bjuda på
Ställ in i ugnen i ca 30 minuter eller tills pajen är gyllenbrun och knäckig. Nu är det dax att göra lite äppelkakor och annat gott av alla äpplen som ni har hemma i trädgården, eller gör som jag köp i butiken… älgen åt upp vårt äppelträd
Här nedan kommer två av mina favoriter från krogtiden. Svensk Midsommarmat Inlagd sill i olika former hör ju verkligen till i vårt traditionella firande av Midsommar
Förra fredagen när jag bjöd ett gäng tjejkompisar på middag började vi med bubbel (ett gott franskt mousserande från Loire) och lite chips medan vi väntade på att alla ska komma
Så nu stod valet mellan att blogga om lunchen vi körde idag hos det skitsnygga köksföretaget Bulthaup, eller Varvsstaffetten vi sprang igår där Elsie och Bibbi fick bekanta sig med skitroliga Bajjamajjor eller skitbra Glutenfri paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.