Två klassiker.
Allt och lite till
Allt och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g (3,3 dl) rårörsocker
  • 3 ägg 3 dl solrosolja
  • 300 g (4,6 dl) vetemjöl, jag la sempers fin mix
  • 1 tsk soda
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk kanel
  • 0,5 tsk ingefära
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk vaniljarom, jag la 1 tsk vaniljsocker
  • 300 g riven morot
  • 100 g hackad mandel eller nötter
  • Glasyr
  • 300 pudersocker 50 g mjuk smör
  • 125 g philadelphiaost
  • 2 ägg 3 dl socker
  • 1 burk gräddfil
  • 150 g smält smör
  • 4,5 dl vetemjöl, jag la sempers fin mix
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk soda
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk ingefära
  • 1/2 tsk nejlika
  • 2 tsk kardemumma

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.