Tunnbrödswraps med halloumi, broccoli och salsa romesco
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 Viktunnbröd
  • 2 pkt Fontana Halloumi
  • 1 kg nerskuren broccoli
  • 1 skivad purjolök
  • 1 msk Fontana Original olivolja
  • Extra Virgin
  • 1 tsk salt
  • Smör
  •  
  • Salsa romesco
  • 50 g skållad mandel
  • 2 rostade paprikor
  • 1 pressad vitlök
  • 2 tsk chilipulver
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk vatten
  • 1 skiva vitt bröd
  • 1 1/2 dl Fontana Original olivolja
  • Extra Virgin
  • 1 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.