4 4 port ris eller annat gryn 500 g brysselkål 3 morötter ca 600 g tunnskivad kotlett 1/2 msk olja salt peppar 2 dl smetana 1 dl mjölk 1 msk senap 1 tsk dragon Lägg till i inköpslistan
Grädda de tunna bovete brödet i 180 grader i 20 minuter. Jag har provat att baka ett tunt bovete bröd. För att njut av till fikat på jobbet och till mellanmål hemma med goda sköna röror på
Nu kan jag dock bidra med ännu en variant till pizza-sällskapet, en lättbakad deg på bakpulver som inte kräver någon jästid och ger supertunna och krispiga pizzor
Lördagsfrukost. Tunt, mjukt, proteinrikt bröd med timjan, havssalt, svartpeppar och olivolja. Glutenfritt, mejerifritt, utan ägg, utan nötter och utan raffinerat socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.