Superenkel höst-pasta medsmak av svamp och tryffel Spara Skriv ut Portioner. Den här pastarätten går både snabbt och är lite vardagslyxig – perfekt att servera en fredagskväll ihop med ett glas rött
Vrid ner värmen så potatisen får steka mjukt med ett lock över utan omrörning. Receptet på kakan skulle servera till en oxfilé, men när man med en fin älgbiff och en underbart god rödvinsky till blev det bättre än bäst
• Fräs löken i en gryta utan att det tar färg • Tillsätt blomkål, mjölk och grädde. Linderödssvin med sparris och blomkålspuré medsmak av tryffelDenna rätt både doftar ochsmakar otroligt mycket av ramslök och tryffel
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Tryfflar tycker jag är roligt året om, perfekt gå bort presenter. Jag värmde smör, grädde och vitchoklad i micron på svag värme tills allt smält samman,
Bryn dom i smör, krydda med salt och peppar. Sätt på medelvärme så att osten smälter. Häll grädde, creme fraiche, vatten, osten, sweet chilisås och grönsaksbuljong i en gryta
Ställ in tryfflarna i kylskåpet. SAFFRANS TRYFFEL MED PÄRON OCH KONJAK. Men så satt jag och googlade runt häromkvällen och dök ju rakt in på sockerrus blogg
Smaka av med salt och peppar. Servera gratängen med potatis, gärna stekt eller ugnsrostad. Nu börjar semestrarna ta slut för många och allt återgår till det vanliga igen
Mixa avokadon i en matberedare eller med mixerstav. Tänk på att avokadon måste vara mogen, är den för hård kommer du inte kunna få den slät och klumpfri
Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna. Den senaste tiden så har det nu hänt flera gånger att andra bloggare har kopierat mina recept utan hänvisning till mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.