Vårrullar går ju att göra på alla möjliga vis - fritera, steka eller bara rulla ihop. Den sistnämnda varianten är färska vietnamesiska vårrullar som ni hittar recept på HÄR
Ingredienser Portioner. ca 5 dl saft av 2 apelsiner (2 apelsiner motsvarar ca 2,5 dl saft) 250 g fryst mango 1 dl riven kokos 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan
Ugn. 175º. Krossa digestivkex, blanda med socker och smält smör. Tryck ut smulorna på botten i en smord form med avtagbar kant ca 22 cm i diameter, sätt i ugn
Ångade spring rolls ”sous vide” är resultatet av en särskilt tursam kväll. Utöver med två olika sorters kött, fylls våra spring rolls med krispig strimlad kålrot och grönkål
4 scallions or spring onions, thinly sliced. fennel seeds1 bunch cilantro1 bunch dill3 small bunches tarragon4 scallions or spring onions, thinly sliced2 small preserved lemons, skin and flesh chopped4 garlic cloves, coarsely chopped1/4 cup extra-virgin olive oil, plus more for serving2 tsp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.