Inlägget Triplechocolatescones dök först upp på Hannas Bageri. Kanske ni ska göra samma sak o då måste ja tipsa er om dessa urgoda scones, supernyttiga o helt utan socker… Hehe nja riktigt så bra är de inte men supergoda är dem o är de någon dag man får unna sig en riktig god o mindre nyttig frukost så är de väl en söndag
Vilket sommarväder vi har. Juni startar på topp. Hoppas det fortsätter så. Inser att jag har missat att lägga in ett inlägg om dessa härligt goda chokladkakor
Åååååh vad jag har längtat efter att få dela med mig av det här receptet. Jag testade det här receptet för ungefär 2 år sen i samband med att jag blev vegan (jag åt raw food i ungefär ett halvår)
Drizzle with extra melted chocolate if desired. 13 oz unsweetened baking chocolate cut into small pieces. 11/3 cup chopped dark chocolate Enjoy Life Dark Chocolate Morsels, or Homemade Chocolate Chunks. 1More dark chocolate melted with 1 tsp coconut oil for drizzle optionalPrepare the flax eggs as listed above, allow to sit for 15 mins while preparing the rest of the batter. 1In a medium saucepan over very low heat melt the baking chocolate while stirring constantly, then stir in the almond butter to combine. 1Fold in the chopped dark chocolate (or morsels or chunks), then transfer the batter to a parchment lined 8x 8 inch baking pan, scraping to get all the batter
"När man är en björn med mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på
I dag har det varit tredje och sista besöksdag i skolan för Ludvig. Hade han fått välja, hade han antingen börjat skolan i morgon eller i alla fall tagit bra många fler besöksdagar
Värm ugnen till 200 grader. Klä 2 plåtar med bakplåtspapper. Blanda socker och smör. Tillsätt ägg, vaniljsocker, mjöl och hälften av den smälta mjölkchokladen och blanda ihop
Kjempegode kjeks med masse sjokoladesmak fra både kakao og to typer hakket sjokolade. Jeg synes de blir best når de ikke stekes altfor lenge, da blir de litt myke og seige i stedet for sprø
Ni har redan fått se bröd, smoothies, gröt, frukostskålar, glass, efterrätter samt smått och gott med chokladsmak, och nu är det dags för ännu ett chokladrecept - nämligen en Raw and Vegan Triple Rich Chocolate Tart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.