Servicen på restaurangen var väldigt bra, trevlig och snabb och vi gick därifrån väldigt mätta och nöjda och kommer att gå tillbaka dit flera gånger =)
Italiensk sallad på vårt vis. Nu ska ni också få ta del av vårt senaste publicerade matreportage i Kuriren (6/2015) där temat på vår matvrå var ”vårens fester” där vi tipsade om olika sallader som en del av en buffé
Sätt ugnen på 175°. Har firat tidigt Nyår med härligt besök & en väldigt kladdig o smarrig kladdkaka. I dag fortsätter Firandet & kvällens efterrätt dyker upp här i morgon o den är vit
Det blir mycket trevligare än att ställa fram förpackningar och djuptallrikar tycker jag. Söndagsbrunch är en storfavorit för mig, men jag har tidigare inte hittat nåt färdigt recept på amerikanska pannkakor som riktigt fallit mig i smaken
Ett lagom utbud med trevliga smaker presenterade aptitligt. Jag fick en brunchpå Långbro värdshus & en korvstoppningskurs på Taylors & Jones i födelsedagspresent och nu var det dax att förverkliga dem
Idag på förmiddagen serverades en liten medelhavsinspirerad Brunch till några vänner. Man lyckas ofta inte med att hålla på med en massa rätter utan fokucera på några goda, så att du själv även hinner vara med
För några dagar sen åt vi middag på Texas Longhorn i Hornstull och det var både gott och trevligt. Middagen började vi med att dela på ett fat med tortillachips med guacamole, ostdip och salsa som vi sköljde ner med varsin margarita och den var verkligen hur god som helst
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.