Diska och torka formarna och lägg tillbaka tårtbotten i formen med papperet i botten. Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull
Lägg i köttet när kokspadet har kokat upp, lägg på locket. Låt köttet sjuda på svag värme i 45 minuter. Vänd köttet och sjud det ytterligare ca 45 minuter tills innertemperaturen är 75º. Men tiden beräknas till ca 35 minuter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner påtill mellon ikväll. Drinktilltugg,. Dessa goda chili cheese bjöd våra grannar oss på för några veckor sedan när vi kollade på mellon hos dem och jag blev totalt såld på de här små godbitarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.