Först ut en ganska satsad trerätters. Det har trillat in en del förfrågningar på tips för nyår och även julmiddag om man är sugen på något annat än julbord
Är det bara jag som känner att tekniken springer i väg från mig lite. Eller ja, i alla fall verkar det lite så, för inte nog med att det finns bloggare, nu har alla också twitter (till bloggen
TIll middag var det dags för favoriträtten på F vilket blev Fylld fläskfilérulle. Till förrätt gjorde jag ostkex toppat med en röra av rökt kött och salami + CF med smak av bland annat timjan
Min vän Lotta är tyvärr sjukskriven för tillfället, men detta får man säga ändå förde något gott med sig eftersom det hjälpte till att vi hade tid att ses och Lotta hade tid att förbereda en hejdundrandes trerättersmiddag
Förutom allt extra som skulle in just denna vecka, till årsredovisningen, månadsrapporten och specialprognosen lyckades jag toppa med en härlig hosta och allt sammantaget resulterade i en migränsväng - något som inte har drabbat mig på över nio år (Jag hade då en i sammanhanget ganska blygsam variant, som kunde hävas med något som var utskrivet av läkare (vanliga huvudvärkstabletter ger noll effekt)
Mixa denna del, häll över svamp- och lökfräset och rör ner grädden. Gästerna tog så väl hand om våra barn (även efter de hade kommit hem från skridskoturen)att Anders och jag helt kunde ägna oss åt mat- och dukningskonster
bakblogg, förrätt recept, inredningsblogg, Jordgubbssallad med prosciutto och halloumi, marinerad jordgubbssallad med massa gott till förrätt, matblogg, oxfile provencale, så god tre rätters meny, systrarna m, systrarnam, trerättersmeny
Om temperaturen är förhållandevis hög går det på ett par minuter. Jag hade hittat ett recept på råstekt potatis i Anna Bergenströms "Under valnötsträdet"
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.