En trend som tagitmatvärlden med storm som jag var tvungen att testa. Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigarepizzabotten utan gluten
Även dagens recept är hämtat från en kollega imatvärlden, en tjej som befinnersig på andra sidan jordklotet, närmare bestämt Singapore, en av våra absoluta favoritstäderfaktiskt
Älskar färsbiffar. En storfavorit är á la Lindström. Biffarnablir så saftiga och är packade med smak. Det som är så bra med färsbiffar (förutom att det är himla gott) är att man kan slänga ner lite vad som helst
Vi har nämligen fortsatt vår resa i den Indiskamatvärlden tack vare Amys kryddpost till oss och den resan artar sigriktigt bra faktiskt, något ingen av oss egentligen trodde
Jag bliralltid glad när jag lär mig att gilla nya smaker då det "öppnar nya dörrar" imatvärlden. Det är bara för något år sedan som jag lärde mig att gilla senap
Som sagt så blir det alltså ettan på topplistan som serveras tillmiddagikväll när vi testar ett nytt recept från Lisa Förare Winbladhs bok "Det godaste jag vet", en av herr Mårtenssons största favoriterimatvärlden
Läs gärna mer om detta iLisa Förare Winbladhs texter antingen här eller i hennes bok, Matmolekyler som jag varmt rekommenderar om man vill nörda ned sigliteimatvärlden)
Men just det där med rawfood är ganska intressant, tycker vi båda, och efter att ha gjort denna premiärsmakning så kan vi garantera att det kommer att bli flera äventyr på den avdelningenimatvärlden
Är det nåt som verkligen haft en oerhörd genomslagskraft imatvärlden jorden runt, oavsett om man tillhör matbloggarsläktet eller inte, så är det väl Pulled Pork och Pulled Beef
Och är vi nu inne på "syndernas bekännelser" imatvärlden erkänner jag migskyldigtill att gilla fryst sprödbakad torskfilé (som alldeles säkert är mer "sprödbakad" än "torsk") med Arlas citronsåspotatismos (nej, aldrig pulver)
Semmelperioden börjar direkt efter nyårshelgen, och många verkar siktainsig på trettonhelgen. Vi tar det lite lugnt och siktar på semlor till nästkommande helg
Med massor av goda tillbehör. I den bästa av matvärldar så älskar jag recept som är enkla att läsa, enkla att göra och samtidigt ger ett otroligt gott resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.