Vad allt kan man inte åstadkomma med ägg och litet matfantasi. TRE SMÅ ÄGGRÄTTER. Här ger vi recept på ett äggsmör, krutong med ägg och choronsås och gröna ägg
I den här varianten tror vi att den säkert även blir populär bland något äldre läckergommar. Gör den gärna dagen innan och värm den utan att låta den koka strax innan den ska serveras
I övrigt som i receptet. Moussaka är en grekisk rätt som innehåller hackat kött och flera sorters grönsaker, som varvas i en eldfast form och täcks med ostsås
Mitt stora problem när jag bakar bröd är att jag är dålig på att få "upp" brödet, dvs det blir lågt, ingen höjd på det men med brödformar så går det mycket bättre och man slipper dessutom "dega" för mycket med degen
½ msk tomatpuré. Tillsätt vitlök, tomatpuré, alla kryddor, vatten och crème fraîche. Servera med kokt ris blandat med tärnad gurka, gul paprika och tomat
Då kan det vara bättre att frysa den ogräddade rullen och grädda när den ska serveras. En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. ) och häll proppfullt så blir det automatiskt vakuum när man skruvar på locket och det svalnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.