Trattkantarellpaj med spenat
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajskal
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 1 ½ dl dinkelmjöl
  • 100 g smör
  • ½ tsk salt
  • 1 msk mejram
  • 3 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 250 g frusen bladspenat
  • 150 g hackad färsk persilja
  • 2 silverlökar
  • Salt
  • 1 tsk muskotnöt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 5-7 dl trattkantareller
  • 3 ägg
  • 3 dl mjölk
  • 150 g smakrik ost
  • Smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.