Går man till gymmet en gång i veckan och lyfter lite det man känner för utan att riktigt ha något mål eller koll så tycker jag personligen att det räcker med att man får i sig mat så snart man tränat färdigt
Innan middagen gav jag mig ut på en löparrunda, det har ju blivit så mycket roligare sen jag köpte pulsklockan, nu kan man ha stenkoll på dagsformen och träna så optimalt som möjligt
Första tävlingen blir Lidingöloppet i september, nu måste jag alltså börja träna löpning igen. Denna gång var det dock inga tentor som väntade utan två heldagar med laborationer, riktigt roligt faktiskt
orkat träna en kortis med crosstrainern, men jag mår fortfarande inte helt peachy för det. Igår tränade jag förresten Pilates, har träningsvärk i alla möjliga glömda muskler idag
Vid korttidsfasta stimuleras faktiskt ett tillväxthormon för muskeltillväxt och fettförbränning, vilket innebär att om man tränar lättare under dina fastedagar kan man bibehålla musklerna och kanske till och med genom fastan stimulera till muskeltillväxt dagarna efter fastan
Jag är fortfarande inte frisk och det börjar bli riktigt tradigt att inte kunna träna. Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Börja med att skiva gurkorna tunt i en stor skål. Blanda allt med en hand och jämna till ytan. Hacka dillen samt persiljan och klipp lökstjälkarna i smala ringar
Skön söndag, la oss sent i natt så sov en stund i morse, senare åkte vi till gymmet och tränade. Gjorde så god middag ikväll, ni måste prova det, vi åt detta med Klyftpotatis
Känns lite hopplöst att inte kunna träna som jag vill men idag är det dags att skicka en uppdatering till min coach Shelby Starnes för att se hur formen ser ut och om vi ska göra några förändringar i det nuvarande upplägget
Jo, jag börjar tänka på mat man äter med händerna och nya experiment. Den är ju både söt och har viss tyngd så någonstans tror jag att det kan bli ganska bra, när man ändå håller på med julmust så tänker jag mig att det även borde fungera på samma sätt som en porter eller stout till en stek när man man förkokar spjällen så det får även bli basen till den buljongen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.