Strimla lök och paprika. Bryn detta tillsammans medköttfärsoch vitlök i en klick smör. Pudra över mjöl, rör om och späd med tomater och buljong så det täcker
Servera gärna med en rejäl grönsallad. Smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Blanda ⅔ av osten i köttfärs- och vitkålsröran och häll i formen
Delamed dig av inlägget. Hacka löken ochdela paprikan i mindre bitar. Bred blandningen ovanpå. Det får bli en Grekisk gratäng med pasta, snabbt men väldigt gott
Lägg i löken, vitlöken och vitkålen och låt de fräsa med en stund. Slå på de krossade tomaterna, lägg i buljongen, grädden, sambal, sojan och italienska salladskryddan
Strimla vitkålen och löken, bryn sedan dessa tillsammans i en stekpanna på medelstark värme i smör. Min frys brukar alltid innehålla lite "nödmat" som jag kan ta med till jobbet då det inte finns något nylagat i kylen
Blanda i oliver och övriga grönsaker och smaka av med salt och peppar, lägg upp på tallrik. Idag testar vi aubergine mednötfärsblandning, rätter i ugnen är perfekta, tycker jag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.