Servera med ris och en fräsch grönsallad. Skölj och skär paprikan i strimlor. Den här kycklinggrytan blev direkt en favorit här hemma, både hos stora och små
Servera den sötsura kycklingen tillsammans med ris och sallad. Smaka av med salt och peppar. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar
Krydda med salt och peppar. Servera grytan med ris eller med hemmagjorda klyftpotatis. Blanda i paprika, matgrädde, buljongtärningen, vatten och balsamvinäger, låt allt koka ihop några minuter
Smält smöret i en stor gryta och börja med att bryna korvslantarna. Vill man så kan man servera det med en klick creme fraiche i eller som jag, med ett par fröknäcke med ost
Smaka av med salt och peppar. Häll paprikasmeten över. Tina och dela kycklingfileerna i hälften. Lägg dom grillade paprikorna, crème fraice, mjölk och dom skivade vitlöksklyftorna i en matberedare och kör någon sekund
Servera med klyftpotatis eller ris samt en god sallad. Blanda cremé fraiche-burkarna, tärnad paprika, skivade champinjoner, ketchup, sweet chili sås och lite av osten
Dela varje paprika strax under skaftet, behåll toppen och skrapa ur kärnorna. Ibland så måste man även skära lite i botten på varje paprika för att den skall kunna stå upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.