En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. soltorkade tomater och hacka ispenat. Lägg ovanstående smörblandningi en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Salta och peppra och lägg torsken i en ugnsformmedskinnet ner. Under tiden som fisken är iugnen så stek spenatentills den krympt samman i samma panna som du stekte fisken
Torskryggiugnmed pepparrotsmos. Skillnaden är tillagningen av torskryggen, som jag valde att tillagaiugnistället för att steka, men pepparrotsmoset och citronsåsen är Catarinas recept
Rör ihop creme fraiche och vatten i en ugnsfast form. Servera med kokt potatis och broccoli. Lägg ner den frysta fiskenimitten av formen, ringla över smör och krydda ordentligt
IngredienserPortioner. 4 Rimmad torsk 4 port torskrygg (à ca 140 g) 1 1/2 msk salt 2 tsk socker 5 dl vatten Potatiscrème 600 g mandelpotatis 2 dl smetana 1/2 citron salt peppar Dillsmör 2 dl avrunna skalade räkor i lake 1/2 purjolök (à ca 100 g) 1 kruka färsk dill 100 g smör färskpressad citronsaft (några droppar) 1 ask krasse Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Torka av torskryggenmed hushållspapper. Häll det klara smöret över sken, lägg på en tunt skivadcitron och servera med kokt sparris och blomkålsmos
En god fiskkrydda, några smörklickar, och skjuts iniugnen. Det blev en finportionsbit av torskrygg på en bädd av babyspenat, och medminiplommontomater och drösvismeddill på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.