Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blirfintfint
Detta är egentligeninget recept utan mer en sallad medhärlig torsk och lite gott till. Eftersom jag äter helt glutenfritt på sistone har det blivit en oändlig ström av sallader och grönsaker till maten
Red av medlitemaizena, låt såsen koka upp under omrörning. Egentligen hade vi tänkt oss en soppa idag, men sen blev det pasta och efter en tittiskafferiet och kylskåpet blev vi sugna på lite kronärtskocka
Men jag hoppar rätt ini leken igenmed en smarrigfirre. Det var ett tag sedan mitt senaste inlägg. Konsistensen och smaken på torsk sopar banan med de andra torskfiskarna
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Eller varför inteblomkålsris. Lägg ovanstående smörblandningi en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Jag sprang på färsk torskryggtill ett okej prisi helgen så då fick det bli lördagens middag. Med tanke på att jag hade varit på seminariumi Västerås hela dagen blev det en ganska enkel anrättning
Idag delar jag medmig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
Idag på jobbet serverade jag rimmad, kokt torskryggmed äggsås. Torsken rimmar jag alltidmed salt en timme före jag kokar den, då behåller den sin spänst och blir mer smakrik
Torskryggeniportionsbitar, så många man behöver, lade jag ovanpå de gröna bönorna. Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligtmed smör över dem
Vi köpte en jättefinbittorskryggi fredags. Häll hela tiden smöret över torsken medans du steker. -) Vi köpte även några pilgrimsmusslor och av detta så fickviihop en jättefin och god fredagsmiddag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.