Smaka av med salt och ev. Servera med bröd. Skala och hacka vitlöken, kärna ur och hacka chilin och fräs allt sakta på svag värme i olivoljan i en stekpanna
Vi stekte till några stora räkoroch kryddade medvitlök, chili och lime. Smaka av med salt. Fräs räkorna i olja och lägg i chilin, vitlökenoch pressa i limen
Servera med bröd och/eller sallad. För en gång skulle blev de perfekt tillagade, varken sega, hårda eller torra (jo jag har lyckats med det mesta i räkväg)
Smaka av medvitlökoch salt och peppar. Då har du en såsbas med väldigt koncentrerad smak. Här kommer en riktigt smarrig förrätt, Det går bra att göra en större portion och ha som huvudrätt också
Chorizo med stekt vitkål och röd lök samt örtmajonnäs. Kladdkaka med lakrits LCHF. Gambas al olio et aillo Räkor utan skal Chili Vitlök Olivolja Salt, peppar Hackad persilja Skala och skiva vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.