Salta och peppra varje fiskbit och lägg det ovanpå purjon. Om man vill ha riktigt mjuk purjolök är det bättre att steka den först innan den läggs i ugnsformen
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt med lite folie omkring
Torskgratäng. Fisk kan man variera och smaksätta på en massa olika sätt. Bacon och lök tillhör nog inte de vanligaste smaksättningarna, men är såå gott
I ett avsnitt gjorde han en enkel svamprättmed krispiga brödsmulor, rosmarin och vårlök. Stek svamparna hela i en blandning av smör och olja tills de har fått fin yta på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.