Rör ihop grädde, chilisås och dill, krydda med salt och peppar och häll sedan såsen över fisken. Sen är inte jag riktigt överens med tiden i ugn när det gäller fiskgratänger
Här kommer ett förslag, små fyllda gratinerade champinjoner med bacon och smak av timjan. Snart är det nyårsafton, och de flesta av oss kommer väl att vaka in det nya året med något bubbligt i glasen och något litet tilltugg därtill
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Torskgratäng. Fisk kan man variera och smaksätta på en massa olika sätt. Bacon och lök tillhör nog inte de vanligaste smaksättningarna, men är såå gott
Glutenfritt olivbröd medtimjan, rosmarin och oliver. Mina bästisar från barn- och ungdomsåren fyller jämnt och jag ser fram emot att få vara medoch fira
Ansjovisen på mammas tallrik med kaviarägg. Ringla över olivoljan och krydda med svartpeppar. Inte av mig dock som AVSKYR sill men det hindrar ju inte att jag delar med mig av receptet här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.