Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen. 1 burk kräftstjärtar i lag. Gratinera i ugnen ca 20 min eller tills fisken är klar. 1 burk kräftstjärtar i lag
Måndagens recept är stulet av Bevemyrs och var himla, himla gott. Till det serverades en matig sallad på crispsallad, sugar snaps, tomat, gurka, smörstekta champinjoner med grillkrydda, halloumi, rädisor och avocado
Tina torskblocket och dela det i sex bitar. )Torskgratäng med chilisås och dill3 port400 g torsk1 liten purjolök4 dl matlagningsgrädde1 dl chilisås1/2 dl dill (fryst)Salt, svartpepparFinstrimla purjolöken och lägg den i en smord ugnsform
Skiva eller hacka löken och grönsakerna i lagom bitar. Riven ost (helst lagrad med mycket smak). Lägg det otinade torskblocket i en smord ugnssäker form
Låt kräftstjärtarna rinna av, fördela dem jämnt över fisken och häll till sist över såsen. Gratinera i ugnen ca 20 minuter eller till fisken är klar. 1 burk kräftstjärtar i lag
Dela och skölj purjolöken och strimla den. Ta ut och låt torskgratängen svalna något. Förbered tillbehör som att skala och koka potatis eller ris samt ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.