Rör ner dill & räkor och i matlagningsyoghurten, smaka av med salt och peppar. Salta & peppra. Lägg rotfrukter och purjo i en långpanna och spraya med olja
4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Grovhacka ägget och de skalade räkorna och blanda med dill. Stek torsken i smör, på medelvärme. Lägg gärna tid på att skala “riktiga” räkor till detta och fuska inte som vi gjorde här och använde räkor i lake
Det bästa med heta räkor är att man själv bestämmer styrkan på dem. För att få mer smak på oljan är "Hemligheten" att man låter koka upp oljan med vitlök och chili och sedan kyla den
Marinera räkorna en stund i kokosolja, salt, chili flakes och vitlök. Rör sedan ner pak choi och koriander och sjögräsnudlar och låt sjuda någon minut innan räkorna rörs ner
Fräs i smör tillsammans med curry. Skala räkorna och rör ner dem i såsen. Låt fräsa med ett par minuter. Låt allt bli varmt men inte koka, då blir räkorna sega
Fräs lite matfett med curryn. Skala räkorna. Smaka av med salt och peppar. Blanda i räkorna och låt allt bli varmt, men inte koka, då blir räkorna sega
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.