Den lite söta gulbetspurén passar utmärkt ihop med fisk och lite salta tillbehör. Vi använde torskfilé men det går även bra med torskrygg eller annan vit fisk
Serveras med en grönsallad och kall citronsås. Idag blev det torskfilémed sesampanering. Man får jaga fröna lite efteråt både på golv och arbetsbänk, men det blir gott
Skala och hacka potatisen, krydda med grillkrydda, paprikapulver och olivolja. Koka vispgrädden, tillsätt fiskbuljongen och persiljan, rör om tills fiskbuljongen smält i vispgrädden
Mums, mums tillsammans med potatis, grönsaker och en grönskande ruccolasås. Jag ligger efter lite med bloggrecept på fisk - trots att jag faktiskt äter fisk flera gånger i veckan - så det måste jag ju göra något åt
4 4 ägg 500 g räkor 2 dl lätt crème fraiche 1 msk riven pepparrot salt och peppar 1 l vatten 1 1/2 msk salt 600 g torskfiléer ev dill till servering Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.